Sieplo voersystemen

Producten

Merk Merk/Model/Type oplopend Merk aflopend Type Type oplopend Type aflopend Omschrijving Omschrijving oplopend Omschrijving aflopend Prijs Omschrijving oplopend Prijs aflopend
SIEPLO Mengdoseerwagen SIEPLO Mengdoseerwagen

Het vernieuwde model SIEPLO Mengdoseerwagen is speciaal ontwikkeld om in 1 werkgang te mengen, en exact uit te doseren op gewicht. Twee verticale mengvijzels zorgen voor een volledig homogeen gemengd product, door deze toepassing is de mengwagen geschikt voor alle soorten ruw- en krachtvoer, van een gevarieerd mengsel van mais, brok en stro tot het doseren van alleen stro.
Het gewicht wat uitgedoseerd moet worden is eenvoudig in te voeren in de SIEPLO software door middel van een touchscreen.

Kenmerken:
- Nagenoeg onderhoudsvrij
- Grote inhoud t.o.v. afmetingen
- Dosering op gewicht!
- Gladde afwerkingen
- Zeer korte draai
- Geschikt voor gangbreedte vanaf 45cm!
- Inhoud van 300 - 2000 liter

Op aanvraag
SIEPLO  Stationaire Menginstallaties SIEPLO Stationaire Menginstallaties

De SIEPLO Stationaire Menginstallatie is speciaal ontwikkeld voor de grote aantallen kalveren, of waarbij te vaak moet worden aangemaakt met een mengbak, of voor bedrijven met te smalle gangpaden.
Het product van mais, stro, brok, luzerne etc. wordt in 1 keer aangemaakt, waardoor het gehele koppel hetzelfde mengsel krijgt. Door de speciaal ontwikkelde bakvorm ontstaat het beste mengresultaat zonder structuurbederf van het mengsel. Ook is het mogelijk om het mengsel automatisch aan te maken en te registreren d.m.v. de SIEPLO Software

Kenmerken:
- Leverbaar van 1.250 tot 12.000 liter. 
- Nagenoeg onderhoudsvrij.
- Zeer robuust uitgevoerd. Geschikt voor vrijwel alle producten!
- Uitvoerbaar met losband of losvijzel. 
- Luchtig en homogeen mengsel door verticaal mengsysteem.Op aanvraag
SIEPLO Voermengbakken SIEPLO Voermengbakken

De SIEPLO Mengdoseerbak zorgt voor een perfect gemend en gedoseerd product in de troggen van de kalveren. Door de uitgekiende mengvorm en de juiste verhouding met de mengvijzel mengt de bak zeer snel en nauwkeurig. Met behulp van de SIEPLO Bedieningskast wordt het voer nauwkeurig uitgedoseerd.

Standaard is de bak geschikt voor aanbouw aan knikladers. De mengbak is echter ook leverbaar voor heftrucks en tractoren.

Kenmerken:
- Arbeidsverlichtend en tijdbesparend
- Korte mengtijd
- Afgewerkte zijkanten, geen kans op beschadigingen kleppen en cilinders
- Elektro-hydraulische bediening d.m.v. SIEPLO bedieningskast


Opties:
- Zeer nauwkeurig en compact weegsysteem.
- Timer voor uitdoseerhoeveelheid.
- Kuilfrees voor een blijvend vaste kuil, geen broei.

Op aanvraag