Mustang Knikladers.Sieplo

Terug naar overzicht

Bezoek ons op de LIV beurs te Hardenberg!

Geplaatst op: 25-10-2010

De Landbouwdagen Intensieve Veehouderij te Hardenberg komen er weer aan. Uiteraard zijn we weer van de partij!

Bezoek onze stand voor de laatste ontwikkelingen op het gebied van mengen en doseren van ruwvoer. Dierenwelzijn, meer groei en arbeidsverlichting zijn belangrijke factoren in de kalverenhouderij. SIEPLO speelt erop in met zijn nieuwste producten.

Na de introductie van het prototype SIEPLO mengdoseerwagen, heeft SIEPLO nu een complete serie ontwikkeld. Verschillende modellen worden geshowd op de LIV Hardenberg. Bijzonder is het model van maar 40cm breed op troghoogte. Daardoor is heb mogelijk, gemengd te voeren in gangpaden van maar 45cm breed!! Ook is het mogelijk met deze wagen kleine bochten te maken vanuit de hoofdgang in de zijgang.

Uiteraard zijn alle modellen uitgevoerd met het verticale mengsysteem, wat inmiddels een kenmerk is geworden van alle SIEPLO producten.

Uiteraard ontbreken onze andere producten niet, zoals de SIEPLO stationaire menginstallatie en de SIEPLO mengdoseerbakken.

Daarnaast showen we het nieuwste model freesbak, wat zorgt voor een blijvend vaste kuil waardoor geen broei kan ontstaan.

U bent van harte welkom op standnummer 626. Wij zijn er klaar voor!